...

Makói Híradó – 2024.05.27.

Orbán Viktor:”semmi nincs hasonló, ami akkora eséllyel békét tudna teremteni mint a sport” Farkas Éva Erzsébet és a FIDESZ-KDNP jelöltjeinek támogatására buzdít Lázár János A közvilágítás teljes felújítását szeretné megvalósítani a városvezetés a következő ciklusban Ünnepélyes keretek között adták át idén is a 150.000 forint értékű babakötvényeket. Városi gyereknap a Maros-parton és a Petőfi parkban

2024-05-27
...

A közvilágítás teljes felújítását szeretné megvalósítani a városvezetés a következő ciklusban

Az elmúlt 10 év összefogásának eredménye, hogy Makó ma egy erős és büszke város, hangsúlyozta Farkas Éva Erzsébet az 1-es és 2-es választókörzetben élők számára Lázár János építési és közlekedési miniszterrel közösen tartott lakossági fórumon. Kovács Sándor elsősorban a város csapadékvízelvezető rendszerének felújítására szeretne koncentrálni, míg Vass Gábor a dűlőutak karbantartását és a térfigyelő kamerarendszer bővítését tartja kiemelt célnak.

2024-05-27
...

A 7 híre – hírháttér magazin: Babakötvény átadó ünnepség

Makón 77 gyermek született 2023. október 15. és 2024. április 30. között. Szombaton gyereknap alkalmából ünnepélyes keretek között adták át Makó Város Önkormányzatának 150.000 forint értékű újszülött támogatását.

2024-05-27
...

Farkas Éva Erzsébet és a FIDESZ-KDNP jelöltjeinek támogatására buzdít Lázár János

Nagyon kevés olyan városvezető van ma Magyarországon, mint Makó polgármestere, aki szívvel és hűséggel szolgálja a közösségét, hangsúlyozta Lázár János építési és közlekedési miniszter Farkas Éva Erzsébet, Kovács Sándor, és Vass Gábor közös lakossági fórumán. Térségünk országgyűlési képviselője arra is kérte a résztvevőket, az Európai Parlamenti választáson is támogassák a Fidesz-KDNP listáját, mert olyan politikai erőre van szükség, amely kész és képes az ország békéjét garantálni.

2024-05-27
...

Orbán Viktor:”semmi nincs hasonló, ami akkora eséllyel békét tudna teremteni mint a sport”

...

Városi gyereknap a Maros-parton és a Petőfi parkban

...

Ünnepélyes keretek között adták át idén is a 150.000 forint értékű babakötvényeket.

...

Értékeink: A Maros-part turisztikai attrakciói

Régebbi tartalom

...

Ünnepélyes keretek között adták át idén is a 150.000 forint értékű babakötvényeket.

Szombaton gyereknap alkalmából ünnepélyes keretek között adták át Makó Város Önkormányzatának 150.000 forint értékű újszülött támogatását. 77-gyermek született 2023. október 15. és 2024. április 30. között. Az eseményen beszédet mondott Farkas Éva Erzsébet polgármester, majd a megjelent képviselőkkel közösen köszöntötték a családokat. Ünnepi műsort adott a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói.

2024-05-27
...

Értékeink: A Maros-part turisztikai attrakciói

Értékeink: A Maros-part turisztikai attrakciói

2024-05-27

Közösségi oldalak

Legnézettebb videók

...

Rengetegen voltak kíváncsiak Rúzsa Magdolna koncertjére

A XXVIII. Hagymafesztiválon igazi zenei csemegézésben volt része a kilátogatóknak. Vasárnap többek között Gubik Petra és Kocsis Dénes énekesek, valamint színészek ragadtak mikrofont, majd a Megasztár harmadik szériájának egykori győztese, Rúzsa Magdolna varázsolta el hangjával a közönséget.

...

Gyémántlakodalmat ünnepelt Csonka János és felesége

A közelmúltban ünnepelte gyémántlakodalmát Csonka János és Csonka Jánosné Bugyi Mária, ugyanis hatvan esztendővel ezelőtt kötötték össze életüket. A jeles alkalomból kifolyólag Toldi János önkormányzati képviselő meglátogatta a házaspárt, akiknek jó kívánságai mellett ajándékokkal is készült.

...

Szellemi rekreációs központot kap Makó az új Makovecz-könyvtárral

Az épület egyszerre modern és hagyományos, magyar és világszínvonalú- fogalmazott Lázár János az épülő új Makovecz-könyvtár bejárása során. A bibliotékát Farkas Éva Erzsébet polgármesterrel és a kivitelezővel közösen tekintette meg az országgyűlési képviselő. A tervek szerint a könyvtárat a város újjáépülésének 320. születésnapján nyitnák meg a nagyközönség előtt.

...

Kalandra hív a Kukorica-útvesztő!

Egy hónapon át várja a kalandra vágyókat a Kukorica-útvesztő fesztivál Kiszomboron. A jubileumi rendezvényen a koncertek mellett többek között lesz solymászbemutató, kézműves foglalkozások, valamint kincskeresés és honismereti vetélkedők is.

...

Egy vásárhelyi cégnek köszönhetően megérkezett az első TAO pénz a Marosmenti UFC-hez

Egy vásárhelyi cégnek köszönhetően megérkezett az első TAO pénz a Marosmenti UFC-hez

Aktuális programok

[simple-weather location="Mako,hu" latitude="46.22" longitude="20.48" days="2" night="yes" units="metric" date="l"]