Videó

Makói Híradó 2024.06.13.

- Készen áll a munkára Kiss Ádám a 3. számú egyéni vk. megválasztott képviselője - Grand Prix nagydíjat nyert a Makói Magán Zeneiskola - Állatos padok díszítik a Szikszai iskola udvarát - Az idei Makói Nyár előadásai is, igen kellemes kikapcsolódást ígérnek minden korosztálynak

Tovább 2024-06-13

Az idei Makói Nyár előadásai is, igen kellemes kikapcsolódást ígérnek minden korosztálynak

Az idei esztendőben is különböző műfajú, eltérő karakterű előadásokkal készültek a Hagymaház szervezői a kultúra szerelmeseinek az Makói Nyár repertoárjának az összeállításában. A közönség a Funny Money- Rossz pénz nem vész el című vígjátékon, vagy a Magyarock Dalszínház Made in Hungária című musicellen kapcsolódhatnak ki. Vecsei H. Miklós és Beck Zoltán a Kártyajáték című zenés műsorral érkezik városunkba. Továbbá kellemes estét ígér még a Szív-billentyűk című musical, valamint a 4 kiváló énekes, akik örökbecsű slágerekkel és némi prózával örvendeztetik meg a közönséget.

Tovább 2024-06-13

Készen áll a munkára Kiss Ádám a 3. számú egyéni vk. megválasztott képviselője

Kiss Ádámot a 3. számú egyéni választókerület megválasztott képviselőjét is megkérdeztük a választási eredményekről. Mint fogalmazott: azon az út szeretne ő is tovább haladni, amit elődei végeztek az elmúlt 5-10 évben.

Tovább 2024-06-13

Grand Prix nagydíjat nyert a Makói Magán Zeneiskola

Lengyelországban, Lettországban és Fehéroroszországban is megörvendeztette a közönséget a Makói Magán Zeneiskola Koncert Fúvószenekara az elmúlt hónapokban. Mindemellett számos versenyen vettek részt, és nemcsak a növendékek dobogós helyezései miatt lehetünk büszkék a makói hangszeresekre, hiszen zenekari szinten elnyerték a Grand Prix nagydíjat is.

Tovább 2024-06-13

Állatos padok díszítik a Szikszai iskola udvarát

Padátadóval egybekötött gyereknapot tartottak a Szikszai György Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsődében a csütörtöki napon. Az elöregedett fákból Bárdi Andrea művésztanár faragott egy-egy kiülőt, amit állatok és mesefigurák díszítenek. Az átadót követően a diákoknak színes programokkal készültek kihasználva a jó időt.

Tovább 2024-06-13

Makói Híradó 2024.06.12.

Tóth Ferenc lett a 4. számú egyéni választókerület megválasztott képviselője Rendhagyó zarándoklatot szerveztek Makón Vorhand Mózes emlékére Szurkoljunk együtt a magyaroknak a Borfesztiválon

Tovább 2024-06-13

A 7Híre – hírháttér magazin

Kimagasló eredményt hozott a Fidesz-KDNP jelöltjeinek a választás

Tovább 2024-06-13

Rendhagyó zarándoklatot szerveztek Makón Vorhand Mózes emlékére

Egy rendhagyó zarándoklaton vehettek részt azok, akik kedden délután csatlakoztak a Vorhand Mózes emlékére szervezett túrához. A résztvevőkkel számos érdekességet osztott meg az út során Urbancsok Zsolt, a Makói Levéltár vezetője. A túra a Makói ortodox zsinagóga elől indult és a Jángori neológ zsidó temetőig vezetett, ahol a csodatevő főrabbi sírjánál kívánságaikat megírhatták a résztvevők.

Tovább 2024-06-12

Tóth Ferenc lett a 4. számú egyéni választókerület megválasztott képviselője

Új képviselőt választottak a makóiak a 4-es számú egyéni választókörben is, de ismét a Fidesz – KDNP által támogatott jelöltre, Tóth Ferencre szavaztak a legtöbben. Televíziónk kíváncsi volt arra, hogyan értékeli a választás eredményét.

Tovább 2024-06-12

Szurkoljunk együtt a magyaroknak a Borfesztiválon

Egy óriáskivetítőn nézhetik a szurkolók a Magyarország – Svájc Európa- bajnokság mérkőzését a hétvégén a Makovecz téren és mellé egy-egy pohár jó minőségő bort is fogyaszthatnak az érdeklődők. Péntektől kerül megrendezésre a második Vinom-Dánom fesztivál Makón, ahol a különféle boros programok mellett koncertek, valamint szakmai előadások is lesznek.

Tovább 2024-06-12

Makói Híradó – 2024.06.11.

Czirbus Gábor:”Eddig is a munkában hittem és ezután is... „ Október 1-ig a jelenlegi polgármester és képviselőtestület gyakorolja jogait és kötelezettségeit Makón arányában többen mentek el szavazni mint 2019-ben A legtöbb térségi polgármester megőrizte a helyét a választáson

Tovább 2024-06-11